Lad drop-in med online kortbetaling

Du trenger ikke å forhåndsregistrere deg for å lade med våre drop-in-løsninger. En online kortbetaling er aktivert via en QR-kode på ladestasjonen. Alt du trenger er en smarttelefon og et gyldig betalingskort.

Våre ladetips for drop in QR kode

  • Betalingsdetaljer som er lagret på mobilen din vil du enkelt kunne hente og benytte i nettleseren.
  • Dersom du forlater nettsiden når du lader kan du enkelt finne tilbake til pågående ladeøkt ved å gå inn på pay.chargedrive.com.
  • Noen ladestasjoner går i pausemodus om det tar for lang tid fra du setter kabelen i bilen og før stasjonen får en startkommando fra nettleseren. Dersom ladestasjonen går i pausemodus kan det være lurt å sette kabelen tilbake i ladestasjonen og følge instruksjonene på nytt.

Ved drop-in kortbetaling reserverer vi 500,00 NOK mens du lader. Når ladingen avsluttes tilbakebetales beløpet.

  1. Sett i kontakten
  2. Bruk mobilen til å ta bilde av QR koden ved ladekabel
  3. Følg instruksjoner på mobilen. Du vil bli ført til en sikker nettside (pay.chargedrive.com) der du legger inn kortdetaljer og godkjennerpris og vilkår. På noen ladestasjoner må du også trykke start på skjermen på ladestasjonen.
  4. For å avslutte ladingen følg instruksjonene i nettleseren og/eller på ladestasjonen.

Dersom du ikke kan eller ønsker å bruke QR kode, så kan du også lade med drop-in kortbetaling i applikasjonen under. Du finner EVSID ved ladekabel/ladeuttak. For ladestasjon med ID 0000A så vil EVSE være NO*CHA*E0000*A