Recharge tarkistaa latauspisteverkontonsa hinnoittelua Suomessa.

Recharge (aiemmin Fortum Charge & Drive) tarkistaa jäsenyysvapaan ad-hoc maksutavan hintoja Suomessa 1 huhtikuuta 2021 alkaen. Samassa yhteydessä Recharge muuttaa AC laitteiden hinnoittelumallia aikaperusteisesta veloituksesta kWh-perusteiseen.

Uuden vakiohinnat 01.04.2021:

Suurteholaturit 350 kW: EUR 0,55 / min
Pikalaturit (up to 50 kW): EUR 0.25 / min
AC laturit (up to 22 kW): EUR 0.40 / kWh

Hinnat sisältävät ALV:n. Vakiohintojen lisäksi verkostossamme on muutamia latureita poikkeushinnoin. Kaikkien latureiden hinnat ovat nähtävillä verkkosivuillamme: http://www.rechargeinfra.com/map/terms-fi/

Ladatessa sovelluksen tai RFID-latausavaimenperän välityksellä lataamisen hinta tulee tarkistaa kyseiseltä palvelun tarjoajalta.